Rietdekkersbedrijf: Vakmanschap en kwaliteit

Als ervaren rietdekkersbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk vakmanschap en kwaliteit zijn. Rietdekken is een eeuwenoud ambacht dat alleen door de beste vakmensen kan worden uitgevoerd. Wij hebben ons gespecialiseerd in het rietdekken van daken en zijn trots op de vele projecten die wij succesvol hebben afgerond.

Bekijk hier een overzicht van enkele mooie projecten.

Onze werkwijze

Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en komen graag bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Op basis daarvan kunnen wij een gedegen advies op maat geven en een passende offerte uitbrengen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en hebben oog voor detail. Zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen en een lange levensduur van uw rieten dak.

De voordelen van een rieten dak

Een rieten dak heeft vele voordelen. Zo is het een natuurlijk isolatiemateriaal dat uw huis warm houdt in de winter en koel in de zomer. Daarnaast heeft het een karakteristieke uitstraling en past het goed bij zowel moderne als traditionele woningen. Wist u dat een rieten dak ook goed is voor het milieu? Het heeft namelijk een lagere CO2-uitstoot dan veel andere dakbedekkingen.

Onderhoud van uw rieten dak

Een rieten dak heeft wel onderhoud nodig om de kwaliteit te behouden. Wij raden aan om uw dak jaarlijks te laten inspecteren en onderhouden door een professioneel rietdekkersbedrijf. Zo kunnen kleine gebreken op tijd worden opgemerkt en verholpen, waardoor grotere problemen worden voorkomen.

Onze diensten

Naast het rietdekken van nieuwe daken, zijn wij ook gespecialiseerd in het renoveren en onderhouden van bestaande rieten daken. Ook voor reparaties en vervanging van dakgoten kunt u bij ons terecht. Wij hebben jarenlange ervaring en werken met de nieuwste technieken en materialen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen met uw rieten dak? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies op maat.